LATVIJAS ROKMŪZIKAS JAUNUMI

(29. jūnijs, speciāli "Internetam")


***
  • Klajā nācis (un kioskos pamanīts) krieviskā mūzikas izdevuma "Melnā Piektdiena" jau 4. laidiens. Pēc visa spriežot- tas ir pirmais, kas tiek izplatīts visos kioskos..... Lielākie rakstu materiāli ir veltīti pašmāju grupām INVASION un RIBA MEČ- SVOLOČ OBIKNOVENNAJA.
    ***
  • Kāda jauna ziņa (neoficiāla) ir arī no INOKENTIJA MĀRPLA puses: neoficiāli tiek ziņots- ka šai prominentajai "underground" veterāngrupai rudenī varētu iznākt arī kasete, kur būs apkopotas dažādu gadu dziesmas. Šis gadījums varētu notikt septembrī.
    ***
  • 26. jūnijā Vērmanītī notika starptautiskajai cīņai pret narkomāniju veltīts pasākums "Dialogs", kur citu pasākumu vidū notika arī koncerts ar pašmāju grupu piedalīšanos. Kopumā bija kādas 10 pašmāju brigādes (vairākas "underground", arī SKUMJU AKMEŅI, FACT utt.).
    ***
  • Sagaidāms, ka 1. jūlijā "Rīgas Balss" mūzikas lappuses "Ķieģelis" koncertā "3. uznāciens" muzicēs ģitāriski tendētas mūzikas brigādes: MARY JANE, GELOUSY, PARALĪZE, VOGNUTIJ BEK. Vēl šajā mēnesī "Ķieģeļa" koncerti sagaidāmi 15. un 29. jūlijā.
    ***
  • 27. jūnijā viesnīcā "Rīga" Rīgā pazīstamā koncertorganizācija "GAO" - kas jau uztur pazīstamo klubu "Underground"- atvērusi vēl vienu zāli ar nosaukumu "Mirāža", kas "būs domāta cilvēkiem pāri 30...., kas jau kaut ko dzīvē ir sasnieguši", tur skanēs 70' un 80' to gadu mūzika- kas patīkot šādai publikai. Iespējams, ka tur dzīvajā uzstāsies attiecīgajam vecumam "tendēti" mūziķi.....
    ***

    (c) "Rīgas Balss" Latvijas rokziņu aģentūra.


    Atis Klušs: webmaster@lanet.lv

    Atgriezties uz LATVIJAS ROKMŪZIKAS JAUNUMU lappusi